Георги Герговда бъде изключен от БСП. Това предлага Изпълнителното бюро на

...
Георги Герговда бъде изключен от БСП. Това предлага Изпълнителното бюро на
Коментари Харесай

БСП гони Георги Гергов?

Георги Гергов да бъде изключен от Българска социалистическа партия. Това предлага Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. Предложението е ориентирано към Националния съвет, който би трябвало да вземе решение.

Сред претекстовете са грубо нарушение на уставни правила, касаещи отговорностите на партийните членове.

" С държанието си Гергов уронва престижа на партията, не работи за обезпечаване на социална поддръжка на политиката й и за одобряване на положителното й име ", написа в предлагането.

То се опира на доклада на работната група, основана във връзка противоуставното свикване на съвещание на Областния съвет в Пловдив, чийто ръководител е Гергов.

Работата на групата бе управлявана от Кристиан Вигенин. Проведени са срещи с Бюрата на общинските и районните партийни организации в Пловдив и региона

Работната група се срещна с председатели на партийни организации и редови социалисти, които показаха своята позиция за активността на партийното управление там и ролята и престижа на Българска социалистическа партия в съответните общини.

Бяха извършени и срещи с представители на свалените от регистрация дискусионни клубове в Пловдив " Георги Кирков " и " Лява достоверност ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР